Disclaimer

Program PrilikaPlus razvija ovu web stranicu za poboljšanje pristupa informacijama o vlastitim aktivnostima i aktivnostima naših partnera. Naš cilj je pružati pravovremene i pouzdane informacije. Ukoliko nam skrenete pažnju na pogreške, mi ćemo ih korigovati. Međutim, Program PrilikaPlus nema nikakvu odgovornost ili obaveze u vezi sa informacijama na ovoj web stranici.

Sve informacije koje objavljujemo su:
– generalne prirode i nisu namijenjene za rješavanje specifičnih okolnosti bilo kojeg konkretnog pojedinca ili pravnog subjekta;
– nisu nužno sveobuhvatne, kompletne, precizne ili pravovremene;
– ponekad su povezane sa vanjskim stranicama nad kojima PrilikaPlus nema kontrolu i za koje ne preuzima odgovornost;
– ne predstavljaju stručnu ili pravnu preporuku ili savjet. Potrebno je imati u vidu da ne možemo garantovati da dokument dostupan on-line tačno reproducira zvanično usvojen sadržaj od strane programa ili od strane naših partnera.

Pored toga, program ne garantuje da su informacije i uslovi u vezi događaja koje organizuju naši partneri uvijek tačne i pouzdane. Svrha navedenih odricanja od odgovornosti nije da ograniči odgovornost Programa od važećih propisa u BiH ili da isključi našu odgovornost za stvari koje ne mogu biti tretirane van tih propisa.