Specijalist, Sarajevo

Ideju za osnivanje Centra za obuku za završne radove u građevini “Specijalist” je razvila kompanija JUB u Bosni i Hercegovini.

JUB kompanija je jedna od najstarijih kompanija za proizvodnju boja i materijala za završne radove u građevinarstvu u regiji, koja proizvodi boje već više od 130 godina. Proizvodi koji proizvodi JUB predstavljaju vrhunac kvaliteta u kategoriji. Svi proizvodi su proizvedeni sa ciljem zaštite okoline i zdravlja čovjeka.

Kroz vlastite kapacitete JUB je do sada omogućio trening za preko 500 zaposlenih i kooperanata. U Bosni i Hercegovini kompanija je formirala klub majstora sa preko 300 obučenih osoba kompetentnih da provode kvalitetno završne radove u građevini.

Obuke u centru “Specijalist” čije pokretanje je pomogla Vlada Švicarske u okviru programa PrilikaPlus, vode vrhunski stručnjaci u ovom području. Obuke koje Centar JUB nudi su obuke za: fasadera, molera, keramičara i dekoratera.

Ukoliko ste zainteresovani da unaprijedite svoje vještine za zanimanja koja se traže na našem tržištu i dobijete kvalitetan kadar ili povećate svoje šanse za zapošljavanjem, JUB centar je mjesto za Vas!
Dobro nam došli!

Kontakt:
Centar za obuku za završne radove u građevini
Specijalist, Sarajevo
Vlakovo 1J
71215 Blažuj
Bosna i Hercegovina
Tel.: +387 33 692 242
Fax: +387 33 610 515
E-mail: Elvir.Cimpo@jub.ba
web: www.jub.ba

Newsletter

Želite da Vam šaljemo informacije o našim aktivnostima? Prijavite se.

0 0