WMTA, Srbac

WMTA, Srbac – Centar za stručno obrazovanje odraslih je centar za neformalno praktično obrazovanje odraslih u drvnom i metalskom sektoru na području šire regije opštine Srbac, kao i ostalih opština u Bosni i Hercegovini. Rad centra se fokusira na praktičnu i verifikovanu obuku postojećih, nezaposlenih i budućih radnika u drvnom i metalskom sektoru. Svi programi stručnih obuka su razvijeni prema DACUM metodologiji, koja je definisana od strane projekta “PrilikaPlus” a koja je prilagođena potrebama i zahtjevima za deficitarnim kadrom u drvnom i metalskom sektoru na području cijele BiH.

Obuke izvode renomirani predavači s višegodišnjim iskustvom u proizvodnji i praktičnom obučavanju kadrova. Obuke se sprovode i održavaju u radionicama i učionicama Centra za stručno obrazovanje odraslih – WMTA Srbac u Srpcu i partnerskim preduzećima na području Srpca, Banja Luke i Gradiške.

WMTA Srbac je, uz pomoć programa PrilikaPlus, osnovan od strane preduzeća INTERFOB Consulting Banja Luka, kao nosioca projekta, kao i ostalih osnivača: APIS – Razvojna agencija Srbac, Srednjoškolski centar “Petar Kočić” Srbac, Tandem GD Srbac, Drvoservis Srbac, MID Komerc Banja Luka, Drvomehanika Banja Luka, a uz podršku i sufinansiranje projekta „Prilika Plus“.

Partneri WMTA Srbac su: Opština Srbac, Interlignum Teslić, Sconto-prom Prijedor, Elas komerc Banja Luka, Tikt manufaktura Gradiška, IMSS-trade Banja Luka, Master Institut Banja Luka, TUV Nord Hrvatska, Tri D Corpus Hrvatska, Atom company Srbac i Drvo KLASTER Banja Luka.

Misija centra je stručno osposobljavanje radnika i učenika, kroz sticanje praktičnih znanja i vještina, za potrebe tržišta rada u drvnoj i metalnoj industriji. Naša vizija je postati vodeći obrazovni centar u regiji za prenošenje praktičnih znanja i vještina u drvnoj i metalnoj industriji.

Identitet brenda:
Mi prenosimo znanja i iskustvo;
Poznati smo i provjereni stručnjaci iz svojih oblasti djelovanja;
Dostupni smo, jednostavni, dobronamjerni, racionalni, gostoprimljivi;
Imamo stvaralačke vještine, cijenimo racionalne odluke, vjerni smo i povjerljivi.

Vrijednosti centra WMTA Srbac oslanjaju se na pristupačnost, dostupnost, iskrenost, podržavanju i pomaganju da se riješe problemi kroz povjerljiv odnos sa malim firmama što sasvim odgovara poziciji povjerenja kada je brend pozicioniranje u pitanju. Njegujući nabrojane vrijednosti centar WMTA Srbac sigurni smo da ste prepoznali višestruku korist obuke u ovom centru.
Dobro nam došli!

Kontakt
WMTA Srbac – Centar za stručno obrazovanje odraslih
Ul. Danka Mitrova bb
78 420 Srbac
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 51 478 533 (svaki radni dan od 09-12h)
E-mail: info@wmta-edu.com
Web: www.wmta-edu.com

Newsletter

Želite da Vam šaljemo informacije o našim aktivnostima? Prijavite se.

0 0