Politika privatnosti

Program PrilikaPlus ( u nastavku: Program) posjetiocima veb portala www.prilikaplus.ba (u nastavku: Portal) u dobroj namjeri omogućava korišćenje svih izloženih sadržaja.

Sve sadržaje Portala pojedinac koristi na vlastitu odgovornost i Program se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Pristup sadržaju Sajta, koji se sastoji od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i veza na spoljne stranice dozvoljen je osobama svih uzrasta. Program polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje: tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dijela Portala smatra se kršenjem autorskih prava.

Portal sadrži veze na veb stranice izvan vlastitog portala. Program veze objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan Portala.

Portal objavljuje video sadržaje locirane na sajtu www.YouTube.com. Video sadržaji koji su označeni kao “Related” postavljaju se po automatizmu navedenog sajta na koji Program nema uticaj niti odgovornost za njih.
Portal sadrži vezu (rubrika “E-učenje”) prema servisu za upravljanje učenjem Moodle i nema uticaj na funkcionijsanje servera koji opslužuje navedni servis.

Portal štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri i Program se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuisati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Prilikaplus.ba, može u skladu sa zakonom, prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja sajta (podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke Portal koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao Portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje.

Program se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika Portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila B92.net portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.