Prilika Plus na najvećem regionalnom sajmu edukacije i zapošljavanja

Virtuelni dan karijera i znanja koji po četvrti put organizuju najveći portali za zapošljavanje u regiji Posao.ba (BiH), MojPosao (Hrvatska) i Infostud (Srbija) ove je godine predstavio i Priliku Plus, centre za obuku podržane u okviru programa kao i njihove programe obuke.

Prilika Plus je predstavljena na savremenom izložbenom prostoru u 3D formatu te koristi multimedijalne sadržaje pri predstavljanju: video, galeriju fotografija i sl. Tim Prilike Plus stoji na raspolaganju za sva pitanja posjetilaca svaki dan od 9:00 – 11:00 sati putem chata. Posjetioci mogu ostaviti svoju poruku i u sandučić e-pošte. Ovo je izvrsna prilika za sve koje zanima Prilika Plus model neformalnog obrazovanja odraslih u BiH ili se žele informisati o centrima za obuku kao i dostupnim programima obuke da komuniciraju direktno sa timom koji implementira program Prilika Plus.

Ovaj naposjećeniji sajam u regiji održava se već četvrtu godinu te privlači stotine hiljada posjetilaca kao i veliku pažnju medija. Prošlogodišnji sajam zabilježio je preko 170.000 posjeta za vrijeme trajanja, ne samo iz regije već i iz 89 drugih zemalja, a bio popraćen je izuzetnom medijskom kampanjom.

Štand Prilike Plus možete posjetiti na adresi www.dankarijera.com od 16. do 23. oktobra 2013. godine.

Komentariši